Vi som arbetar här

Den mänskliga kontakten kan förstås aldrig ersättas av en hemsida. Det är därför viktigt att du alltid känner att du är välkommen och vi alltid finns där för personlig rådgivning och hjälp. Naturligtvis är det viktigt att du känner förtroende för den byrå du väljer. Alla våra tre begravningsbyråer, i Umeå, Vindeln och Vännäs, är auktoriserade. Du är välkommen att boka en tid för ett möte, hos oss eller hos dig.

Kontakta oss

Mårten är kundrådgivare och representant på begravningar. Han har också huvudansvaret för nya gravstenar och graveringar. På kontoret är han också rådgivare via telefon och hjälper till vid beställning av minnesblad och blommor. På fritiden är Mårten gärna ute med husvagnen tillsammans med sin fru. Mårten tycker om att cykla och springa i skog och mark och ibland även delta i något Traillopp. Middagar och resor med goda vänner är också något Mårten och hans fru uppskattar och gärna gör tillsammans.

Mårten Rodmark

Mårten Rodmark

Delägare

Annika jobbar som kundrådgivare och är representant på begravningar. Hon är också borgerlig begravningsofficiant. Inne på kontoret ger hon rådgivning via telefon eller sitter i receptionen samt tar emot beställningar av minnesblad samt blommor. På fritiden umgås Annika gärna med make, barn och vänner, tar en stavgångsrunda i skogen och lyssnar på en ljudbok. Vintertid är det skidåkning, en skotertur eller en hockeymatch i A3 Arena som förgyller hennes vardag.

Annika Hedman

Annika Hedman

Delägare

Kjell är representant på begravningar men också den som utför de flesta omhändertagandena och transporterna till kapell och kyrkor. Inne på kontoret hjälper han till med rådgivning, minnesblad, och blombeställningar via telefon eller i receptionen. På fritiden tillbringar Kjell gärna sommaren i husvagnen ute vid havet med sambo och katt. Hockeyintresset är liksom de andra på kontoret stort men här är det Leksands IF som gäller.

Kjell Eriksson

Kjell Eriksson

Representant

Clara är kundrådgivare och representant på begravningar. På kontoret sköter hon en hel del administration, sitter i receptionen samt ger rådgivning via telefon och tar emot beställningar av minnesgåvor och blommor. På fritiden brukar Clara promenera i skogen med sin hund, baka eller umgås med vänner och familj. Under vinterhalvåret tillbringas mycket tid i A3 Arena där Clara följer hockeylaget Björklöven tillsammans med Mårten och Annika som delar hennes hockeyintresse.

Clara Rodmark

Clara Rodmark

Representant

Ingela är kontorsansvarig på Vindelns Begravningsbyrå. Hon är kundrådgivare, representant på begravningar samt utför omhändertaganden och transporter till kapell och kyrkor. På kontoret i Vindeln möter ni henne i receptionen eller i telefonen för rådgivning, mottagande av blombeställningar eller minnesblad. Hon har också ansvar för graveringar och gravstenar på kyrkogårdarna inom Vindelns pastorat. På fritiden tar hon allt som oftast en skidtur vintertid och på sommaren plockar hon gärna bär. Genom att vistas i skog och mark mår hon bra och tar tillvara naturens goda.

Ingela Jonsson

Ingela Jonsson

Representant