Vi som arbetar här

Den mänskliga kontakten kan förstås aldrig ersättas av en hemsida. Det är därför viktigt att du alltid känner att du är välkommen in till oss och vi alltid finns där för personlig rådgivning och hjälp. 

Anlita en seriös begravningsbyrå

Det är naturligtvis viktigt att du känner förtroende för den byrå du bestämmer dig för att anlita, men lika viktigt är att du kontrollerar att den är auktoriserad av Sveriges Begravningsbyråers Förbund. Auktorisationen är garantin för att du får rätt hjälp i en situation när det verkligen krävs. Det finns 400 auktoriserade begravningsbyråer runtom i Sverige, så sannolikheten är stor att du har en i din närhet. Våra tre begravningsbyråer, i Umeå, Vindeln och Vännäs, är alla auktoriserade. Du är välkommen att boka en tid för ett möte, hos oss eller hos dig.

 

 

Mårten Rodmark, delägare
Mårten är kundrådgivare och representant på begravningar. Han har också huvudansvaret för nya gravstenar och graveringar. På kontoret är han också rådgivare via telefon och hjälper till vid beställning av minnesblad och blommor.
På fritiden är Mårten gärna ute med husvagnen tillsammans med sin fru. Mårten tycker om att cykla och springa i skog och mark och ibland även delta i något Traillopp. Middagar och resor med goda vänner är också något Mårten och hans fru uppskattar och gärna gör tillsammans.

 

Annika Hedman, delägare
Annika jobbar som kundrådgivare och är representant på begravningar. Hon är också borgerlig begravningsofficiant. Inne på kontoret ger hon rådgivning via telefon eller sitter i receptionen samt tar emot beställningar av minnesblad samt blommor.
På fritiden umgås Annika gärna med make, barn och vänner, tar en stavgångsrunda i skogen och lyssnar på en ljudbok. Vintertid är det skidåkning, en skotertur eller en hockeymatch i A3 Arena som förgyller hennes vardag.

 

Kjell Eriksson
Kjell är representant på begravningar men också den som utför de flesta omhändertagandena och transporterna till kapell och kyrkor. Inne på kontoret hjälper han till med rådgivning, minnesblad, och blombeställningar via telefon eller i receptionen.
På fritiden tillbringar Kjell gärna sommaren i husvagnen ute vid havet med sambo och katt. Hockeyintresset är liksom de andra på kontoret stort men här är det Leksands IF  som gäller.

 

Clara Rodmark
Clara är kundrådgivare och representant på begravningar. På kontoret sköter hon en hel del administration, sitter i receptionen samt ger rådgivning via telefon och tar emot beställningar av minnesgåvor och blommor.
På fritiden brukar Clara promenera i skogen med sin hund, baka eller umgås med vänner och familj. Under vinterhalvåret tillbringas mycket tid i A3 Arena där Clara följer hockeylaget Björklöven tillsammans med Mårten och Annika som delar hennes hockeyintresse.

 

Ingela Jonsson
Ingela är kontorsansvarig på Vindelns Begravningsbyrå. Hon är kundrådgivare, representant på begravningar samt utför omhändertaganden och transporter till kapell och kyrkor. På kontoret i Vindeln möter ni henne i receptionen eller i telefonen för rådgivning, mottagande av blombeställningar eller minnesblad. Hon har också ansvar för graveringar och gravstenar på kyrkogårdarna inom Vindelns pastorat.
På fritiden tar hon allt som oftast en skidtur vintertid och på sommaren plockar hon gärna bär. Genom att vistas i skog och mark mår hon bra och tar tillvara naturens goda.